Over ons

P1050529

Hetty Grote
Hetty is de oprichter van Caribbean Reflections. Nadat zij was afgestudeerd aan de hotelschool in Den Haag liep zij stage bij de Caribische hotelketen Divi Resorts. Een eerste kennismaking met de Caribbean en inmiddels haar tweede thuis. Begonnen als sales representative, daarna Director of Sales voor de Europese markt en in 1992 startte zij haar eigen bedrijf: Caribbean Reflections, een sales & marketingbureau voor hotels en resorts. Hetty is een SITE member.

Monique Peereland
Hetty werkt samen met Monique Peereland, die sinds 2006 Latin America Reflections heeft opgericht, het zusje van Caribbean Reflections. Zij heeft ruime ervaring in verkoop en sales, met name gericht op Latijns Amerika en de Caribbean. Monique heeft bij diverse Nederlandse reisbedrijven gewerkt waaronder reisbureaus en touroperators.

Hetty en Monique zijn senior consultants die zich richten op het promoten van reizen naar de Caribbean en Latijns Amerika. Naast gedegen productkennis zijn wij ‘thuis’ in de reisindustrie en beschikken over een uitgebreid netwerk.

CARIBBEAN REFLECTIONS
Nederland
Telefoon: 020-6648512
info@caribbeanreflections.nl

 

Reacties zijn gesloten.