Curacao Marriott Beach Resort

Curacao Marriott

Het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort heeft in november 2019 haar deuren weer officieel geopend. Het resort is 3 jaar dicht geweest en heeft een volledig metamorfose ondergaan en er helemaal klaar voor om (her)ontdekt te worden. Dit meest luxe Caribbean resort op Curaçao is een hotel van wereldklasse met internationale flair en combineert perfect met de eilandsfeer op Curaçao, relaxt en ongedwongen. Een unieke match en het beste van 2 werelden. De design inrichting is warm, elegant, modern, echt helemaal van deze tijd, één met een inspirerende Caribbean touch.

De ligging is ideaal. Rustig, maar toch centraal, want je bent in 5 minuten in Willemstad met de beroemde handelskade en de gekleurde koopmanshuizen.  De internationale luchthaven Hato, ligt op 15 minuten rijafstand

Er zijn 328 luxe kamers en 8 grand suites, allen uiterst luxueus ingericht met een ruim balkon, minikoelkast, moderne audiovisuele middelen en een Nespresso-koffiemachine. Het uitzicht is afhankelijk van het type kamer dat is geboekt.

 

 

terug naar het overzicht

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.