Divi Village Golf & Beach Resort, Aruba

pjimage (16)

Golf & Beach

Stel je eens voor, wakker worden, naar het strand wandelen en genieten van een dag zonnebaden met  op de achtergrond het geruis van golven die op het strand aanspoelen, of maak gebruik van The Links in Divi Aruba, onze prachtige 9-holes golfbaan. Als u op vakantie bent in Divi Village Golf & Beach Resort op Aruba hoeft u zich  dit niet allemaal in te beelden,  omdat u dit elke dag kunt doen.

Dit heerlijke appartementen complex is een echte aanrader. Alle appartementen zijn zeer ruim, alle voorzien van een keuken, balkon en terras. De ligging van supermarkten is ideaal en de bushalte voor de deur brengt je zo naar Oranjestad. Aan de overkant van de weg ligt een fantastische groot wit zandstrand en op het resort zelf vind je 4 zwembaden, tennisbanen, golf baan en verschillende restaurants en bars waaronder het signature restaurant Windows on Aruba.

Golf Villas

Luxe accommodatie voor de golf liefhebber. De Golf Villas hebben een intieme bouwstijl en  worden omgeven door onze tropische 9-holes golfbaan. De Golf Villas beschikken over een dakterras met jacuzzi wat  bereikbaar via een wenteltrap.

pjimage (15)

 

terug naar het overzicht

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.