Divi Village All Inclusive Villas, Aruba

pjimage (16)

All Inclusive 2.0

Is het meest uitgebreide all inclusive resort is op Aruba. Deze ruime appartmenten liggen aan de golfbaan op loopafstand van het strand Een superdeal want een 2-kamerappartement biedt ruimte aan een gezin met 3 kinderen, waarvan er 2 onder de 18 jaar gratis verblijven. Gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van het Divi & Tamarijn Aruba All Inclusive en  kunnen kiezen uit maar liefst 13 eetlocaties van a la carte restaurants tot snackbar, 11 bars én gratis golfen! (na 15:00). Alle faciliteiten liggen op loopafstand van elkaar maar er rijdt ook een golfshuttle.

Golfen

The Links at Divi Aruba is onderdeel van Divi Resorts en is een publiek golfterrein met 9 holes dat ecologisch verantwoord en speelvriendelijk is. Golfers kunnen er spelen op paspalum gras over water en prachtig aangelegde lagunes. In het luxe clubhuis bevindt zich Mulligans, een informeel restaurant. Er is ook een luxe Windows on Aruba Proshop waar golfclubs en schoenen kunnen worden gehuurd en waar lessen kunnen worden genomen.

Algemeen

Alle villa’s beschikken over gratis Wifi, privé balkon/terras en strijkfaciliteiten. Alle Divi hotels werken zo milieuvriendelijk en hebben hiervoor het Travellife keurmerk voor duurzaamheid gekregen. Er gaat een gratis shuttlebus tussen Tamarijn, Divi Aruba, Divi Village All Inclusive Villas, Druif Beach en de Alhambra Mall & Casino. Wil je eten bij een à la carte restaurant? Dan is het aan te raden een tafeltje te reserveren.

pjimage (15)

terug naar het overzicht

 

 

 

 

 

Reacties gesloten.