Divi Village All Inclusive Villas, Aruba

pjimage (16)

All Inclusive 2.0

Dit is het meest uitgebreide all inclusive resort is op Aruba. Deze ruime appartementen liggen aan de golfbaan en op loopafstand van het strand. Het 2-kamerappartement biedt ruimte aan een gezin met 3 kinderen. Gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van het Divi & Tamarijn Aruba All Inclusive en  kunnen kiezen uit maar liefst 13 eetlocaties van a la carte restaurants tot snackbar, 11 bars én gratis golfen! Alle faciliteiten liggen op loopafstand van elkaar maar er rijdt ook een golfshuttle.

Golfen

The Links at Divi Aruba is onderdeel van Divi Resorts en is een 9 holes golfbaan. Golfers spelen op paspalum gras over water partijen en prachtig aangelegde lagunes. In het luxe clubhuis bevindt zich een proshop waar golfclubs en schoenen kunnen worden gehuurd en lessen kunnen worden geboekt. Ook bevinden er zich twee restaurants in het clubhuis: Mulligans (informeel) en Windows on Aruba (Signature restaurant).

Algemeen

Alle villa’s beschikken over gratis Wifi, privé balkon/terras en een volledige ingerichte keuken. Alle Divi hotels werken zo milieuvriendelijk en hebben hiervoor een duurzaamheids keurmerk gekregen. Er gaat een gratis shuttle golfcart tussen Tamarijn, Divi Aruba, Divi Village All Inclusive Villas, Druif Beach en de Alhambra Mall & Casino. Wil je eten bij een à la carte restaurant? Dan is het aan te raden een tafeltje te reserveren.

pjimage (15)

terug naar het overzicht

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.