Divi Southwinds Beach Resort, Barbados

pjimage (13)

Barbados’ Seaside

Fantastische stranden. Bruisende festivals. Wuivende palmbomen. Een kleurrijke cultuur. Geniet van het beste dat Barbados te bieden heeft tijdens uw verblijf in het Divi Southwinds Beach Resort.
Dit resort ligt aan de  St. Lawrence Gap, dichtbij leuke restaurants, winkels en andere uitgaansgelegenheden. Ons personeel heeft veel kennis van het eiland en wat er allemaal te beleven valt. Tijdens uw verblijf in onze comfortabel ingerichte suites met volledige uitgeruste keuken kunt u optimaal genieten van een zorgeloze vakantie op het eiland.

Faciliteiten

Zowel volwassenen als families met kinderen zien het Divi Southwinds Beach Resort als een ideaal vakantieadres. De volwassenen genieten van diner mogelijkheden direct aan zee, de unieke locatie, de drie zwembaden, de spa en onze ruime en comfortabele suites. Kinderen vermaken zich opperbest in het Divi Southwinds, zo is er een speciaal programma voor kinderen van 12 jaar en jonger. Geniet van verschillende activiteiten zoals miniatuurgolf, tennis, fitness en yoga.

Ontdek Barbados

Divi Southwinds ligt op korte loopafstand van St. Lawrence Gap, het meest populaire uitgaansgebied van Barbados met familievriendelijkeopties als ook een levenig nachtleven voor volwassenen.
In dit resort bieden wij ook tal van activiteiten, van zonnebaden en zwemmen tot vissen en kitesurfen. En wij bevinden ons ook nog eens vlakbij vele interessante en historische bezienswaardigheden. Barbados verveelt nooit!

pjimage (14)

terug naar het overzicht

Reacties zijn gesloten.