Divi Little Bay Beach Resort, Sint Maarten

pjimage (11)

Back and better than ever!

Aan de Nederlandse kant van het Caribische eiland St. Maarten, vindt u een van meest  geweldige vakantiebestemmingen in de Caribbean. Op dit vriendelijke eiland kunnen bezoekers genieten van fantastische witte zandstranden, een azuurblauwe zee, winkelen, dineren en een fantastisch nachtleven.

Of u nu heerlijk wilt bijkomen op het strand, een bezoek wilt brengen aan een bruisende nachtclub in de Caribbean of van een goede keuken wilt genieten, het Divi Little Bay Beach Resort heeft het allemaal. Laat u onderdompelen, ontdek  het avontuur en vertrek met mooie herinneringen.

Divi Little Bay is na orkaan Irma compleet gerenoveerd en is mooier dan ooit

Activiteiten

Bent u klaar voor het avontuur? St. Maarten zal u niet teleurstellen. Van watersporten tot spannende uitstapjes op het eiland, er zijn zoveel leuke avonturen te beleven, zoals zeilen en paardrijden, en u kunt dineren op wereldklasse niveau. Smeer u goed in met zonnebrandcreme, stap in uw slippers en ga op zoek naar alles wat er op St. Maarten te ontdekken valt.

Dineren in het resort

Of u nu gewoon snel een hapje wilt eten op weg naar uw volgend avontuur, of tot rust wilt komen tijdens een diner bij kaarslicht op het strand, u vindt voor elke gelegenheid altijd wel een perfecte locatie op St. Maarten. Het Divi Little Bay Beach Resort biedt haar gasten vier restaurants: Toucan’s Café, Seabreeze Cafe, Bayview Café en Gizmo’s Bar & Grill.

Voor onze gasten die zelf een maaltijd in de accommodatie willen bereiden is er de boodschappenservice. Uw bestelling wordt in uw kamer bezorgd. Geniet van de ruime keuze aan heerlijke gerechten bij Divi Little Bay Beach Resort, voor elke smaak is er iets te vinden.

pjimage (12)

 

 

terug naar het overzicht

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.